Välkommen till Måleri Blåklockan!

Välkommen till Måleri Blåklockan!

Vi är ett lokalt måleriföretag i Borlänge som är proffs på måleritjänster. Målare Blåklockan har lång branschvana och har alltid en nöjd kund som mål.

Vi har Borlänge som utgångspunkt och har genom åren samlat på oss gedigen kunskap för olika typer av måleriarbeten och har certifierade målare som följer branschens regler gällande våtrumsmålning av te x toalett och tvättstuga. Är du i behov av tapetsering, inomhus- eller utomhusmålning? Vi utför alla våra tjänster med noggrannhet till konkurrenskraftiga priser.

Måleri Blåklockan jobbar endast med godkänd färg från stora förtroliga färgtillverkare - för att kunna vara säkra på att våra måleritjänster och projekt i Borlänge med omnejd slutar i kvalitativa resultat som håller länge.

Våra platsbesök är alltid kostnadsfria för privatpersoner, BRF:er och företag i Dalarnas län. Efter platsbesöket har du möjlighet att få en rättvis offert efter dina önskemål - alltid utan några förbindelser. Kontakta oss!

Boka platsbesök med våra trevliga målare i Borlänge

Att anlita oss innebär att du slipper krångel och får ett riktigt snyggt resultat! Våra målare i Borlänge står redo att leverera kvalitet och service till dig. Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka platsbesök med våra trevliga målare i Borlänge

Boka platsbesök