Seriös målerifirma i Borlänge som är proffs på inomhusmålning

När du behöver anlita målare i Borlänge för din inomhusmålning ska du vända dig till en seriös målerifirma som har goda referenser från tidigare kunder. Vi på Måleri Blåklockan kan åta oss alla typer av målningsuppdrag, såväl invändigt som utvändigt och även i våtrum.

När du ska måla om invändigt har du ofta en möjlighet att själv bestämma kulörer eller om du vill få dina rum i bostaden målade utifrån olika teman. Oftast är det färgen på väggarna som bidrar till hemmets trivsel men också till vilken inredning i övrigt som ska finnas i rummet. Du kan förstås välja standardfärger för enkelhetens skull men du har också möjlighet att kunna använda dig av valfria kulörer- Du kan även utföra mönsteranpassad målning eller motivmålning för att skapa ditt drömboende. Oavsett vilka önskemål, eller drömmar, du har kan våra skickliga målare i Borlänge tillgodose det mesta. Du är välkommen att kontakta oss på Måleri Blåklockan då du vill få mer information eller inspiration för din målning.

 

Anlita en målerifirma i Borlänge

Då vi utför invändig målning är det vanligt att vi gör det i hem där personer bor eller på platser där personer arbetar. Det gör att det är viktigt att ha en bra kommunikation genom hela projektet. Vår målsättning är att på ett effektivt sätt utföra vårt uppdrag utan att det inskränker på de personer som vistas i lokalerna. Vi försöker därför att inte bre ut oss mer än nödvändigt och att hålla rent och snyggt omkring oss. Våra målare i Borlänge är skickliga inom sitt hantverk och har en mycket hög servicenivå, vilket har bidragit till att vi har fått många goda omdömen från våra tidigare kunder. Detta gör att vi vet att vi också kommer att kunna göra dig till en av våra nöjda kunder.

 

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi kan utföra all typ av invändig målning som exempelvis väggmålning, takmålning, golvmålning, målning av trösklar, lister, socklar, dörrar, karmar och snickerier. Vi kan också åta oss målning i våtrumsutrymmen som exempelvis badrum, toalett och tvättstuga. Vi kan också hjälpa dig med tapetsering och sätta väv på väggarna. Om du har speciella önskemål som exempelvis mönstermålning eller motivmålning kan vi självklart även hjälpa dig med det. När våra målare i Borlänge målar invändigt är grundarbetet mycket viktigt. Detta för att desto bättre grundarbetet är utfört desto bättre blir slutresultatet. Därför utför vi grundarbetet som består av tvätt, skrapning, spackling och i vissa fall grundmålning mycket noggrant. Det gör också att vårt arbete får en lång livslängd. Efter att vi är klara med vårt uppdrag gör vi en besiktning av vårt arbete tillsammans med dig som beställare för att du ska vara 100 % nöjd med vårt arbete. 

 

ROT-avdrag vid målning

Som privatperson har du möjlighet att göra ett ROT-avdrag, vilket är ett skatteavdrag som motsvarar 30 % av våra arbetskostnader. Avdraget får uppgå till maximalt 50 000 kronor. För att kunna använda dig av ROT-avdraget krävs det att du äger fastigheten, är myndig och har betalat in motsvarande belopp i skatt. Vi uppfyller alla krav för att du ska kunna använda dig av ROT-avdrag när du anlitar oss. Vi kan dessutom erbjuda dig avdraget direkt på fakturan vilket betyder att du inte behöver ligga ute med pengarna. Därmed tar vi även över all administration kring skatteavdraget och kommunikationen med Skatteverket.

 

En professionell målerifirma i Borlänge

Måleri Blåklockan är en målerifirma från Borlänge som erbjuder tjänster åt både företag och privatpersoner runtom Dalarna. Våra skickliga målare har yrkesutbildning men också en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi alltid utför ett fullvärdigt arbete som har en lång livslängd. Självklart lämnar vi också trygga garantier på vårt arbete. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt projekt och förutsättningarna för vårt arbete och lämna en offert. Samtidigt kan du ställa frågor och få rådgivning kring ditt målningsprojekt, utan att du förbinder dig för något. Vill du sedan gå vidare med en offert kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din invändiga målning. 

Boka platsbesök med våra trevliga målare i Borlänge

Att anlita oss innebär att du slipper krångel och får ett riktigt snyggt resultat! Våra målare i Borlänge står redo att leverera kvalitet och service till dig. Varmt välkommen att kontakta oss!